Welkom in de vakantiehuizen van "State Klaver Vier"


De vakantiehuizen liggen aan de rand van het dorp Hollum, op loopafstand van de winkels, restaurants, strand, zee, bos en duin. De namen van de 5 vakantiehuizen zijn Noord, Zuid, Oost, West en Noordoost.  

De huizen zijn comfortabel ingericht met o.a. wasmachine, vaatwasser, magnetron, CD en DvD speler en draadloos internetverbinding. Alle vakantiehuizen hebben 4 sterren gekregen bij de ANWB keuring.

De vakantiehuizen zijn zeer kindvriendelijk en op het speelterrein zijn er volop speeltoestellen voor de kinderen zoals: zandbak met speelgoed, glijbaan, klimrek, hangmat, schommels, tennistafel, skelter met aanhangkar, traptrekkers en een trampoline. 

Klik op de foto's voor een vergroting.

Er is zowel binnen als buiten speelgoed voor de kinderen.

Het terrein rondom de vakantiehuizen is volledig afgesloten. Heel veilig voor uw kleine kinderen.

Alle vakantiehuizen hebben een eigen terras en er is volop ruimte aanwezig op het erf voor de kinderen om te spelen.

Voor de kleinste kinderen is er gratis te gebruiken : kinderbedje, kinderbox, kinderstoel.

Er zijn informatiemappen in de vakantiehuizen aanwezig wat er zoal te doen is op Ameland.

    Klik op foto voor vergroting

Wilt u een verblijf waar geen huisdieren mogen komen, of wilt u juist uw huisdier meenemen.Het maakt niet uit, in overleg is veel mogelijk. Uiteraard staan wij u graag te woord wanneer u vragen heeft of wilt reserveren.

Voor de eigen gasten zijn er fietsen met versnellingen te huur tegen een aantrekkelijk tarief.

Er is een schuur aanwezig waar uw fiets kan staan en er is een parkeerplaats op ons eigen terrein voor uw auto.

In de wintermaanden vanaf november tot april kunt u ook bij ons terecht met een kleine groep van ± 18 personen. Er is zaalruimte aanwezig met een luxe keuken

 

Wat heeft het eiland Ameland u te bieden.

Ameland heeft een prachtige natuur en wordt dan ook niet voor niets de parel van de wadden genoemd. Het is ± 45 minuten varen vanaf Holwerd (Friesland).Op Ameland is een grote verscheidenheid aan Restaurants, Cafe's, Strandpaviljoens en Musea.

Wilt u actief bezig zijn dan zijn er ook genoeg mogelijkheden zoals: Wandelen, Surfen, Kite surfen, Golf spelen, Midget golf spelen, Parachutespringen, Wadlopen, Fietsen, Vissen, Zeilen, Nordic walken, Zwemmen, Vliegeren, Kanovaren, Skeeleren, enz, enz, enz. Ook zijn er rondvluchten vanaf Ameland mogelijk.
Paardrijden op het strand, wandelen in de duinen, zwemmen in de zee, vissen op het wad of gewoon lekker in de zon zitten bij een van de prachtige strandpaviljoens, het kan allemaal op Ameland.

U kunt uw auto meenemen naar Ameland middels de bootdienst van Wagenborg   www.wpd.nl  en de VVV Ameland informeert u over alle activiteiten op Ameland.

Wij verhuren in het Friese merengebied in het dorp Oudega (SWF) gemeente Zuidwest Friesland op een unieke plek een vakantiewoonark gelegen in de Oudegaster Brekken. Klik op www.woonarkvakantie.nl